mandag 25. september 2017

Stolpejakten





STOLPEJAKTEN
 
Skarvene har i sommer og høst testet ut Stolpejakten i Klokkerhagen- området.
Stolpejakten er en digital turaktivitet som Polarsirkelen Friluftsråd står bak. Stolpejakten tar sikte på å finne stolper sentralt plassert i ulike kommuner. Stolpene kan registreres både manuelt, digitalt og ved å laste ned en app på smarttelefonen eller på ipad, som vi har gjort. Slik at vi kan scanne QR-koden som hver stolpe har.
 

Turglede og veldig  spente Skarver som var ivrige etter å finne neste stolpe.
Vi har hatt med oss mini-ipad på tur, som vi på forhånd har lastet ned appen "Stolpejakten " på. Der opprettet vi en bruker til Skarvan og sammen så vi på appen i barnehagen . Vi studerte kartet og planla hvor vi skulle dra. Barna ble fascinerte over at det var ulike farger på stolpene, og var veldig nysgjerrig på hvilke de kom til å finne.
    
Her studeres kartet, og hvor vi står i forhold til nærmeste stolper. Ruta videre planlegges. "Vi må gå den der veien no".
 
Hurra! Vi fant en svart stolpe, og den va godt gjemt , men vi klarte det!

 
 
 



7 kommentarer:

  1. Med all respekt for deg og trylleformularene dine, må jeg fortelle alle dette vitnesbyrdet. Jeg har ikke sett noen resultater med andre staverforfattere gjennom søket mitt. Jeg skulle ønske jeg kom til deg før jeg fikk det beste av deg etter økten min. Eksmannen min var ikke der i ett år, jeg gikk overalt og ba andre stave leger om hjelp, men det ble ikke noe resultat før min venn introduserte meg for Dr. Egwali. Etter at en forsoningsformular ble utført, ble jeg endelig tilkalt av ham. Hans underverk har gjort underverker, og mannen min kom tilbake full av kjærlighet. Det er et mirakel! Han kom plutselig tilbake med blomster som sa at jeg måtte tilgi ham, jeg ble veldig sjokkert da mannen min knelte ned for å be om tilgivelse og at jeg ville godta det. Jeg går tom for ord og er glad for at du er Gud, sendt av meg og hele familien min. Og nå er jeg en lykkelig kvinne igjen. Tusen takk Dr. Egwali. For alle som leter etter en ekte krets av magi, kontakt Dr. Egwali på e-post "dregwalispellbinder@gmail.com". Du kan også kontakte ham direkte via Whatsapp på +2348122948392
    Det er faktisk forsikret

    SvarSlett
  2. jeg kunne ikke tro at jeg noen gang ville bli gjenforent med min eks-kjæreste, jeg var så traumatisert av å være helt alene uten kropp å være ved meg og være sammen med meg, men jeg var så heldig en dag å møte dette mektig trollformler Dr. Kellymanson, etter å ha fortalt ham om situasjonen min gjorde han alt menneskelig mulig for å se at kjæresten min kom tilbake til meg, faktisk etter å ha trollbundet trolldommen kom min eks-kjæreste tilbake til meg mindre enn 48 timer, min eks-elsker kom tilbake til meg tilbake og ber meg om at han aldri vil forlate meg igjen, 3 måneder senere ble vi forlovet og giftet oss, hvis du har samme situasjon er det bare å kontakte Dr Kellymanson på e-posten hans: { Kellymanson520@gmail.com } tusen takk far for at du gjenopprettet eksen min -kjæreste tilbake til meg,
    *Hvis du vil gjenforenes med kjæresten din.
    *Hvis du ønsker å bli gravid.
    *Hvis du vil kurere noen form for sykdom.
    Kontakt ham for løsning: Whatsapp { +2348162103711 }
    E-post: { Kellymanson520@gmail.com }

    SvarSlett
  3. Takk for det du har gjort for meg { Dr dawn acuna }! Mannen min sluttet å fylle ut skilsmissepapirene etter at jeg kontaktet deg for å hjelpe meg med å stoppe skilsmissen med mannen min, og nå går det mye bedre nå. Som du sa, hele prosessen angående skilsmissen har blitt kansellert og den onde kvinnen som forårsaker problemet i ekteskapet mitt har blitt sendt bort av mannen min, og vi er nå lykkelige sammen, hvis du har problemer med forholdet eller ekteskapet eller andre problemer , kan du sende ham e-post på: ( dawnacuna314@gmail.com ) eller WhatsApp henne ( +2348032246310 ).

    Han spesialiserte seg på følgende trollformler:

    *KJÆRLIGHETSFORMER
    *EKTESKAP
    *PENGESTANKER
    *SKØNNHETSSTAVER
    *RIKDOMSSTAVER
    *SEKSUELL ATTRAKSJONSTÅVELSE
    *HIV-KURER
    *KASINO-STAVER
    *FJERN FORBANNELSESTAVELSER
    *BESKYTTELSESTAVLER
    *LOTTERI
    *LYKKE-STAVER
    *FRUKTILITETSSTAVER

    SvarSlett
  4. takk dr Ellen for tjenesten du gjorde meg. Jeg er veldig spent fordi leietakeren min endelig har betalt tilbake 2 års husleie. Betalte pengene og nå er de ute av huset mitt. Jeg hadde ikke vært i stand til å samle inn disse pengene fra ham uten deg. Jeg tok ham til retten, men de ga ham lang tid på å betale ned gjelden, men takk for at du fikk ham til å betale tilbake på kort tid. Jeg lover at jeg vil fortsette å vitne på nettet og overalt om ditt kraftige arbeid. Hvis du har noen av følgende problemer, kontakt Dr. Ellen via WhatsApp: +2348106541486
    E-post: ellenspellcaster@gmail.com
    1) utroskap
    2) vedvarende skyldnere
    3) vedvarende leietakere
    4) sen nedbetaling av lånet
    5) narkotikaavhengighet
    6) dårlig seksuell ytelse
    7) gjentatt abort
    8) infertilitet
    9) Forfremmelse på jobb
    10) magisk ring
    11) Skilsmisse
    12) Få tilbake eksen din
    13) Bryt besettelse
    14) Gå tilbake til Sender Spell
    15) Beskyttelsesformler
    16) Lucky Charm
    17) Staver for lottogevinster
    18) homofile kjærlighetsformler
    19) Lesbiske kjærlighetsformler Uansett hvilke problemer du har, vil Dr. Ellen hjelpe deg.
    WhatsApp: +2348106541486
    E-post: ellenspellcaster@gmail.com

    SvarSlett
  5. Trenger du et lån???? Personlige lån eller bedriftslån???? Snakk med meg om det. KONTAKTNAVN: Mr Petr Buzek, hvis interessert, vennligst kontakt oss på::::::petrbuzekloanfirm@gmail.com
    Whatsapp nå: +639773415435

    SvarSlett
  6. Hej mine damer og herrer, Har du brug for økonomisk hjælp? Jeg er Susan Benson. Jeg er en långiver og også en finansiel konsulent.

    Har du brug for et erhvervslån, privatlån, realkreditlån eller et lån for at fuldføre dit projekt? Hvis dit svar er ja, vil jeg anbefale dig at kontakte mit firma. Vi yder alle former for låneydelser, herunder langfristede og kortfristede lån, sikrede og usikrede lån og mange flere. For mere info, skriv til os via e-mail: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) eller send mig en besked direkte på WhatsApp via: +447360502110 og modtag et svar på et øjeblik.

    Et lån fra en pålidelig og kompetent virksomhed er det, du skal bruge for at nå dit mål. Vi er en omfattende finansiel servicevirksomhed, og vi er forpligtet til at hjælpe dig med at opfylde alle dine ønsker. Vi har specialiseret os i at levere strukturerede økonomiløsninger til enkeltpersoner og virksomheder på den mest effektive og hurtigste måde.

    * Du kan ansøge om et lån når som helst og hvor som helst.
    * Fleksibelt beløb - Du bestemmer selv, hvor meget du vil låne.
    * Hurtig direkte finansiering - Modtag dit lån inden for 24 timer efter godkendelse.
    * Fleksibel rente på 3%.
    * Høje godkendelsesrater
    * Fleksibel tilbagebetaling - Du skal vælge tilbagebetalingsdatoen, enten ugentlig, månedlig eller årlig i en varighed på 1-30 år.
    * Enkel online ansøgning.
    * Personlig vejledning og ekspertise.
    * Ingen skjulte gebyrer

    Gå ikke glip af en mulighed på grund af manglende finansiering. Kontakt min virksomhed nu, vi kan hjælpe dig med et lån, fordi vi har hjulpet adskillige enkeltpersoner og organisationer, der har stået i økonomiske vanskeligheder over hele verden

    For mere information om vores lånetilbud, så send os venligst din låneanmodning via
    E-mail: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com)
    WhatsApp: +447360502110

    Formidlere/Konsulenter/Mæglere er velkomne til at medbringe deres kunder og er 100% beskyttede. I fuld tillid vil vi arbejde sammen til gavn for alle involverede parter.

    SvarSlett
  7. Ekte hackere er den beste løsningen for å gjenopprette stjålet kryptovaluta. De hjalp meg med å gjenvinne mine tapte tokens etter å ha blitt offer for en phishing-svindel på Telegram der angriperne fikk tilgang til lommeboken min og stjal alle myntene mine. Ved hjelp av Genuine Hackers var jeg i stand til å gjenopprette totalt 11,8 BTC og 6,479 ETH innen 2 dager etter at jeg sendte inn saken. Kontakt GENUINEHACKERS000@GMAIL.COM eller via WhatsApp +1 (260) 218-3592 for pålitelige og effektive gjenopprettingstjenester.

    SvarSlett