tirsdag 11. juni 2013

NÅ STARTER DET.......

Det er med stor glede og stolthet at jeg i dag skriver det første innlegget til Kirketunet barnehage sin nyopprettede blogg som skal ha fokus på vår digitale hverdag i barnehagen vår.

Vi var den første barnehagen i Rana som fikk en pc inn på avdelingen og lot den være tilgjengelig for ungene. Interessen og nysgjerrigheten for den digitale utviklingen har vært til stede hele veien og etter at vi fikk bygd nye lokaler til barnehagen og utvidet driften, har vi har stor progresjon i vårt arbeid i forhold til bruk av digitale verktøy. 

Vi har i dag en IKT gruppe som består av styrer og to pedagogiske ledere, som er de som er ansvarlige for å styre framdriften og sørge for at man har de ansatte med seg i utviklingen. Vårt digitale fokus er også forankret i vår strategiplan og vår misjon er «Bringe kulturarven videre og gjøre barna kjent med fremtidens teknologi».

1 kommentar:

 1. Takk for det du har gjort for meg { Dr dawn acuna }! Mannen min sluttet å fylle ut skilsmissepapirene etter at jeg kontaktet deg for å hjelpe meg med å stoppe skilsmissen med mannen min, og nå går det mye bedre nå. Som du sa, hele prosessen angående skilsmissen har blitt kansellert og den onde kvinnen som forårsaker problemet i ekteskapet mitt har blitt sendt bort av mannen min, og vi er nå lykkelige sammen, hvis du har problemer med forholdet eller ekteskapet eller andre problemer , kan du sende ham e-post på: ( dawnacuna314@gmail.com ) eller WhatsApp henne ( +2348032246310 ).

  Han spesialiserte seg på følgende trollformler:

  *KJÆRLIGHETSFORMER
  *EKTESKAP
  *PENGESTANKER
  *SKØNNHETSSTAVER
  *RIKDOMSSTAVER
  *SEKSUELL ATTRAKSJONSTÅVELSE
  *HIV-KURER
  *KASINO-STAVER
  *FJERN FORBANNELSESTAVELSER
  *BESKYTTELSESTAVLER
  *LOTTERI
  *LYKKE-STAVER
  *FRUKTILITETSSTAVER

  SvarSlett