tirsdag 11. juni 2013

UTSTILLING MED DIGITAL WORKSHOP

Endelig!!!!! I dag åpner vi utstillingen vår som vi har jobbet mot gjennom hele det siste barnehageåret. Vi har hatt et felles prosjekt som vi har kalt «Årets tradisjoner sett med barns øyne» hvor vi har brukt de digitale virkemidler som verktøy.

Utstillingen vår er en reise gjennom tradisjonene som vi har gjennom et år. Tradisjonene vises gjennom fotografi, lyd, animasjonfilm, lys, skulpturer, malerier og sansing.

Vi har lagt til rette for at vandringen gjennom utstillingen er tredimensjonal, og at vi ønsker å gi barn og voksne en sanselig opplevelse ved bruk av digitale virkemidler. De som besøker oss får også muligheten til å prøve ulike digitale verktøy som vi bruker. Verktøyene som kan prøves denne gangen er digitalt mikroskop, skanning, lage ditt eget lottospill på Ipad, Smart - table, manipulering av bilder på Ipad og kanskje sin egen lille film.


Vi gleder oss til å ta imot de første besøkende kl 10.00VELKOMMEN TIL UTSTILLING MED DIGITALT FOKUS 


2 kommentarer:

 1. Spennende. Gleder meg til å se den fine utstillingen deres :-D

  SvarSlett
 2. Takk for det du har gjort for meg { Dr dawn acuna }! Mannen min sluttet å fylle ut skilsmissepapirene etter at jeg kontaktet deg for å hjelpe meg med å stoppe skilsmissen med mannen min, og nå går det mye bedre nå. Som du sa, hele prosessen angående skilsmissen har blitt kansellert og den onde kvinnen som forårsaker problemet i ekteskapet mitt har blitt sendt bort av mannen min, og vi er nå lykkelige sammen, hvis du har problemer med forholdet eller ekteskapet eller andre problemer , kan du sende ham e-post på: ( dawnacuna314@gmail.com ) eller WhatsApp henne ( +2348032246310 ).

  Han spesialiserte seg på følgende trollformler:

  *KJÆRLIGHETSFORMER
  *EKTESKAP
  *PENGESTANKER
  *SKØNNHETSSTAVER
  *RIKDOMSSTAVER
  *SEKSUELL ATTRAKSJONSTÅVELSE
  *HIV-KURER
  *KASINO-STAVER
  *FJERN FORBANNELSESTAVELSER
  *BESKYTTELSESTAVLER
  *LOTTERI
  *LYKKE-STAVER
  *FRUKTILITETSSTAVER

  SvarSlett