torsdag 10. september 2015

«Orden i sysakerne»


Alle som jobber i barnehage vet hvor viktig det er med orden. At det er ryddig på formingsrommet, på kjøkkenet, og at folk legger tilbake det de har brukt.  Dette gjelder i stor grad også det digitale utstyret som vi jobber med.  Nå jobber jeg på småbarnsavdeling, og særlig der må ting ligge der de skal ligge, kameraene og iPadene må være oppladet, og kontrollen til appleTvèn må kunne nåes ganske så kjapt. Alle barna i barnehagen er veldig i øyeblikket, særlig en 1 eller 2 åring. De kan ikke vente alene hvis jeg «bare må» hele tiden, de mister interessen hvis ipaden er uten strøm, og jeg må låne en annen på storavdelingen. Da er spørsmålene og interessen om edderkoppen borte, og siden de heller vil leke med magnetene, nytter det ikke å få tilbake øyeblikket der vi skulle utforske edderkoppen. Det nytter heller ikke å planlegge og ordne til en aktivitet med for eksempel iPaden, hvis den har 2 prosent strøm, og kameraet en skulle bruke til dokumentasjon ikke ligger på plassen sin. (Men i kjelleren i tursekken, uten strøm…)

Vi har måttet ta et grep i høst for de digitale dingsene våre, og laget systemer for lading , faste plasser, og til og med lagt inn i vakter hvem som slår på lading når de kommer på jobb. Det er blitt mindre frustrasjoner, flere gylne impulsive øyeblikk med barna, men de som glemmer noe får jammen høre det…!1 kommentar:

 1. Takk for det du har gjort for meg { Dr dawn acuna }! Mannen min sluttet å fylle ut skilsmissepapirene etter at jeg kontaktet deg for å hjelpe meg med å stoppe skilsmissen med mannen min, og nå går det mye bedre nå. Som du sa, hele prosessen angående skilsmissen har blitt kansellert og den onde kvinnen som forårsaker problemet i ekteskapet mitt har blitt sendt bort av mannen min, og vi er nå lykkelige sammen, hvis du har problemer med forholdet eller ekteskapet eller andre problemer , kan du sende ham e-post på: ( dawnacuna314@gmail.com ) eller WhatsApp henne ( +2348032246310 ).

  Han spesialiserte seg på følgende trollformler:

  *KJÆRLIGHETSFORMER
  *EKTESKAP
  *PENGESTANKER
  *SKØNNHETSSTAVER
  *RIKDOMSSTAVER
  *SEKSUELL ATTRAKSJONSTÅVELSE
  *HIV-KURER
  *KASINO-STAVER
  *FJERN FORBANNELSESTAVELSER
  *BESKYTTELSESTAVLER
  *LOTTERI
  *LYKKE-STAVER
  *FRUKTILITETSSTAVER

  SvarSlett