onsdag 6. september 2017

Digital utforsking på lilleavdelingen

Vi har startet et nytt barnehageår med nye barn og nye voksne. Da er det fint å kunne utforske sammen! Vi legger til rette for utforsking av ulikheter, som er en verdi vi mener det er viktig å jobbe med. Vi maler både på ipad og på ark, vi maler inne og ute. Barna får erfare å kjenne på klissete maling, og å "male" med fingeren på en hard ipad uten at handa blir farget. Barna får erfaringer med kontraster og ulikheter.

Barna bruker ipaden på forskjellige måter.
Noen vil ha den for seg selv, og tar den med til en krok der en får være helt alene. Andre syns det er greit å dele, og viser gjerne kompisen hvordan han skal bruke den. Noen av barna spør "spill?", og vi voksne bruker ordene "jobbe med ipaden" eller "leke med appene".

Nå utforsker vi tegne-apper, bilderedigeringsapper, språkapper og stemningsapper, og lar barna bli kjent med skriver og lamineringsmaskinen.















9 kommentarer:

  1. Min kone og jeg er gift de siste 15 årene og har en vakker datter på 12 år. Gjennom hele det har vært et kjærlighetsforhold, og virkelig elsker jeg ingen mer i verden enn at jeg elsker henne.

    Vi hadde et tøft liv i begynnelsen med økonomiske problemer, men vi har nå passert dem og lever faktisk et veldig behagelig liv de siste 5 årene. Vi tilbragte mye tid sammen og hadde virkelig null problemer inntil for et år siden.

    I juli i fjor dro vi til hotellet for en helg, og da vi kom tilbake, tilsto kona mi at jeg gråt at hun hadde begynt å røyke. Jeg reagerte veldig dårlig (nå skjønner jeg) og prøvde å presse henne til å slutte, alltid fordi jeg bryr meg. Det siste året hadde vi 6 hendelser der vi hadde store kamper alltid av samme grunn. Siden hun ikke ville røyke i huset, røk hun på jobben. I helgene var hun på besøk hos en venninne som bor ved siden av huset vårt hvor hun skulle gå en halvtime for å røyke.

    Helgene våre ble stresset på grunn av hennes nye vane, og for en måned siden hentet hun tingene sine, leide en leilighet og flyttet dit. Jeg var ute med datteren min da det skjedde, og da jeg kom hjem og så tingene hennes savne, falt jeg i grunn sammen. I 2-3 uker gjorde jeg alle feilene med å tigge og gråte, men hjertet hennes var så herdet at jeg ikke kunne tro hvordan hun behandlet meg.

    Forrige uke bestemte jeg meg for å feriere med datteren min. Min kone er ikke i kontakt med meg i det hele tatt i løpet av denne forrige uken, men kontakter datteren vår morgen og natt ved å sende henne SMS, jeg gjorde alt jeg kunne for å få henne tilbake, men vet hvordan ... bare for 2 måneder siden var jeg igjennom en artikkel på nettet før ooi så en kvinne som deler noen gode nyheter om en mektig mann som hjelper henne med å bringe fred hjem, jeg var så imponert over vitneforklaringen og jeg bestemte meg for å prøve det .. jeg forklarer problemet mitt for legen ALAM .. han lover å hjelpe meg og han gjorde som han lovet, se, min kone er tilbake og tigger, hun har til og med sluttet å røyke ... kan navnet hans berømmes .. for mer informasjon kan du kontakte ham for å få hjelp hvis du har problemer i hjemmet .. e-post dralahalah @ gmail.com eller ring whatsap + 2348115720823.takk for at jeg delte historien min med meg.
    e-post dralahalah@gmail.com samtale eller whatsapp: +2348115720823

    SvarSlett
  2. Jeg er så opphisset over at mitt ekteskap ekteskap har blitt restaurert, mitt ektemann er tilbake etter at han forlot meg og mine to barn, for en annen kvinne, jeg var så lykkelig å møte DR ALAM, hvordan han hjalp mange mennesker med fred til hjemmet, Jeg kontaktet ham for hjelp, dette er hvordan han hjelper meg å bringe fred til hjemmet mitt kan hans navn bli priset og hedret .. et stort takk til ham en gang mer jeg trodde aldri mitt menneske vil komme tilbake til meg så raskt .. DR ALAM ER DE STØRSTE I VERDEN. OG HVIS DU ER HER DU HAR DETTE TYPET PROBLEM, VIL DU DITT EX-MENNESKJE KOMME TILBAKE TIL DEG DONT KRY NOEN MER LØSNINGEN ER HER KONTAKT DR ALAM E-post dralahalah@gmail.com eller ring eller whatsapp + 2348115720823 takk.

    SvarSlett
  3. ⁣Ahojte, všetci, pozornosť! Ak niekoho milujete a záleží vám na tej osobe, urobíte všetko pre to, aby ste boli s tou osobou, moja bývalá priateľka ju tak veľmi milujem, keď sme ich rozišli, nikdy o nej neprestávam myslieť, musím urobiť niečo, aby som ju dostala späť, to bolo, keď som začal čítať články o tom, ako sa vrátiť späť milenec, to bolo, keď som videl doktora Lomi, koľko ľudí hovorí o tom, ako privádza späť svojho milenca, kontaktoval som doktora Lomi na WhatsApp, vysvetlil som mu všetko a obsadil kúzlo na moju bývalú priateľku, ktorá mi ten istý deň zavolala a začala mi prosiť, a dnes sme opäť spolu, miluje ma a chichot ma viac, ako predtým, kontaktujte doktorku Lomi dnes na WhatsApp čísle +2349034287285 alebo môžete mu poslať e-mailom; lomiultimatetemple@gmail.com je to najlepšie kúzlo, ktoré môžete kontaktovať kvôli pomoci..

    SvarSlett
  4. Med all respekt for deg og trylleformularene dine, må jeg fortelle alle dette vitnesbyrdet. Jeg har ikke sett noen resultater med andre staverforfattere gjennom søket mitt. Jeg skulle ønske jeg kom til deg før jeg fikk det beste av deg etter økten min. Eksmannen min var ikke der i ett år, jeg gikk overalt og ba andre stave leger om hjelp, men det ble ikke noe resultat før min venn introduserte meg for Dr. Egwali. Etter at en forsoningsformular ble utført, ble jeg endelig tilkalt av ham. Hans underverk har gjort underverker, og mannen min kom tilbake full av kjærlighet. Det er et mirakel! Han kom plutselig tilbake med blomster som sa at jeg måtte tilgi ham, jeg ble veldig sjokkert da mannen min knelte ned for å be om tilgivelse og at jeg ville godta det. Jeg går tom for ord og er glad for at du er Gud, sendt av meg og hele familien min. Og nå er jeg en lykkelig kvinne igjen. Tusen takk Dr. Egwali. For alle som leter etter en ekte krets av magi, kontakt Dr. Egwali på e-post "dregwalispellbinder@gmail.com". Du kan også kontakte ham direkte via Whatsapp på +2348122948392
    Det er faktisk forsikret

    SvarSlett
  5. jeg kunne ikke tro at jeg noen gang ville bli gjenforent med min eks-kjæreste, jeg var så traumatisert av å være helt alene uten kropp å være ved meg og være sammen med meg, men jeg var så heldig en dag å møte dette mektig trollformler Dr. Kellymanson, etter å ha fortalt ham om situasjonen min gjorde han alt menneskelig mulig for å se at kjæresten min kom tilbake til meg, faktisk etter å ha trollbundet trolldommen kom min eks-kjæreste tilbake til meg mindre enn 48 timer, min eks-elsker kom tilbake til meg tilbake og ber meg om at han aldri vil forlate meg igjen, 3 måneder senere ble vi forlovet og giftet oss, hvis du har samme situasjon er det bare å kontakte Dr Kellymanson på e-posten hans: { Kellymanson520@gmail.com } tusen takk far for at du gjenopprettet eksen min -kjæreste tilbake til meg,
    *Hvis du vil gjenforenes med kjæresten din.
    *Hvis du ønsker å bli gravid.
    *Hvis du vil kurere noen form for sykdom.
    Kontakt ham for løsning: Whatsapp { +2348162103711 }
    E-post: { Kellymanson520@gmail.com }

    SvarSlett
  6. Takk for det du har gjort for meg { Dr dawn acuna }! Mannen min sluttet å fylle ut skilsmissepapirene etter at jeg kontaktet deg for å hjelpe meg med å stoppe skilsmissen med mannen min, og nå går det mye bedre nå. Som du sa, hele prosessen angående skilsmissen har blitt kansellert og den onde kvinnen som forårsaker problemet i ekteskapet mitt har blitt sendt bort av mannen min, og vi er nå lykkelige sammen, hvis du har problemer med forholdet eller ekteskapet eller andre problemer , kan du sende ham e-post på: ( dawnacuna314@gmail.com ) eller WhatsApp henne ( +2348032246310 ).

    Han spesialiserte seg på følgende trollformler:

    *KJÆRLIGHETSFORMER
    *EKTESKAP
    *PENGESTANKER
    *SKØNNHETSSTAVER
    *RIKDOMSSTAVER
    *SEKSUELL ATTRAKSJONSTÅVELSE
    *HIV-KURER
    *KASINO-STAVER
    *FJERN FORBANNELSESTAVELSER
    *BESKYTTELSESTAVLER
    *LOTTERI
    *LYKKE-STAVER
    *FRUKTILITETSSTAVER

    SvarSlett
  7. jeg kunne ikke tro at jeg noen gang ville bli gjenforent med min eks-kjæreste, jeg var så traumatisert av å være helt alene uten kropp å være ved meg og være sammen med meg, men jeg var så heldig en dag å møte dette kraftig trollformler Dr Dawn Acura, etter å ha fortalt henne om situasjonen min, gjorde hun alt menneskelig mulig for å se at kjæresten min kom tilbake til meg, faktisk etter å ha trollbundet trolldommen kom min eks-kjæreste tilbake til meg mindre enn 48 timer, min eks-kjæreste kom tilbake og tryglet meg om at han aldri ville forlate meg igjen, 3 måneder senere ble vi forlovet og giftet oss. Hvis du har samme situasjon, er det bare å kontakte Dr Dawn Acuna på e-posten hennes: { dawnacuna314@gmail.com } tusen takk mor for gjenopprettingen min eks-kjæreste tilbake til meg,
    *Hvis du vil gjenforenes med kjæresten din.
    *Hvis du ønsker å bli gravid.
    *Hvis du vil kurere noen form for sykdom.
    Kontakt henne for løsning: Whatsapp { +2348032246310 }
    E-post: { dawnacuna314@gmail.com }

    SvarSlett
  8. Vi har nylig gjort opp, selv om det var vanskelig. Det har gått mer enn en måned nå, og alt føles som om det er tilbake til det normale. Han har begynt å behandle meg bedre, og det har vært en helbredelsesprosess for oss begge. Marerittet som hadde vart i nesten 2 år før vi slo opp er endelig over. Det er som om vi ble forelsket på nytt! Vi har begge lagt fortiden bak oss, og prøver å gå videre – og for første gang på lenge ser fremtiden mye lysere ut. Jeg kan ikke uttrykke med ord hvor takknemlig jeg er Ilekhojie! Det er som om vi endelig har gjenoppdaget de tingene om hverandre som gjorde at vi ble forelsket i utgangspunktet. All bekymring og stress har rett og slett forsvunnet. Takk Dr Ilekhojie for at du reddet mitt ødelagte ekteskap og brakte mannen min tilbake til meg!". Jeg og mannen min bor lykkelig sammen igjen.. Alt takket være Ilekhojie. E-posten hans. E-post: (gethelp05@gmail.com) Ring eller Whatsapp +2348147400259

    SvarSlett
  9. Akkurat som så mange andre mennesker, gir jeg hjertelig takk til Dr Isikolo for hans hjelp og løsning på problemene mine. Jeg ble blendet av sjalusi og usikkerhet, og det skapte kaos i forholdet mitt til forloveden min, og han kunne ikke motstå problemene mine og han forlot meg. Etter han skjønte jeg at jeg hadde gått for langt med alt jeg gjorde galt mot ham, bare til at han kunne flytte til en annen by, og jeg mistet alle midler til å prøve å nå ham og be om unnskyldning. På dette tidspunktet visste jeg at jeg trengte hjelp for å få ham tilbake, så jeg måtte kontakte Dr Isikolo. Han viste mye bekymring, og jeg fortalte ham alt og var enig i at jeg hadde feil, og han forsikret meg om å få ham tilbake og gjenopprette kjærligheten og lykken vi delte, noe han gjorde. Akkurat som lovet ringte Jessie meg etter 48 timer og jeg ba om unnskyldning for alt, og han inviterte meg over slik at vi kan finne på ting og være sammen igjen. Takk Dr Isikolo for alt og din oppriktighet i å hjelpe mennesker. Bare tekst ham via WhatsApp +2348133261196 eller send ham en e-post via: isikolosolutionhome@gmail.com

    SvarSlett