mandag 2. november 2015

MINI PROJEKTOR ASUS DLP S1

Projektor har for oss blitt et viktig verktøy i arbeidet med digitale verktøy. Vi har både fastmonterte projektorer og flyttbare projektorer. Det siste vi har gått til anskaffelse av er en miniprojektor.

Vi har fått mange forespørsler om hvilken type vi har kjøpt, og her er den vi har valgt:

 
ASUS DLP led projektor S1
 
 
Denne projektoren fungerer godt i mindre rom. Den er oppladbar slik at en ikke alltid er avhengig av å ha en kontakt i nærheten. Trådløse enheter er veldig ok for da slipper en å tenke på at barna skal snuble i ledninger som blir liggende. En har også en større fleksibilitet i bruken av projektoren.
 
 
Jeg ser at den selges blant annet på komplett.no, og har en pris på kr 3190,-. 

1 kommentar:

 1. Takk for det du har gjort for meg { Dr dawn acuna }! Mannen min sluttet å fylle ut skilsmissepapirene etter at jeg kontaktet deg for å hjelpe meg med å stoppe skilsmissen med mannen min, og nå går det mye bedre nå. Som du sa, hele prosessen angående skilsmissen har blitt kansellert og den onde kvinnen som forårsaker problemet i ekteskapet mitt har blitt sendt bort av mannen min, og vi er nå lykkelige sammen, hvis du har problemer med forholdet eller ekteskapet eller andre problemer , kan du sende ham e-post på: ( dawnacuna314@gmail.com ) eller WhatsApp henne ( +2348032246310 ).

  Han spesialiserte seg på følgende trollformler:

  *KJÆRLIGHETSFORMER
  *EKTESKAP
  *PENGESTANKER
  *SKØNNHETSSTAVER
  *RIKDOMSSTAVER
  *SEKSUELL ATTRAKSJONSTÅVELSE
  *HIV-KURER
  *KASINO-STAVER
  *FJERN FORBANNELSESTAVELSER
  *BESKYTTELSESTAVLER
  *LOTTERI
  *LYKKE-STAVER
  *FRUKTILITETSSTAVER

  SvarSlett