onsdag 9. desember 2015

QR ADEVENTSKALENDER

Adventstid - glede, spenning, og adventskalender. Hvordan lage en adventskalender som skaper dette? Er det mulighet å lage en kalender digital? Kan vi ha et annet fokus enn å få noe?I år har storavdelingen laget en QR - kode kalender md fokus på forventning, glede og fellesskap. Bak hver luke i kalenderen finner vi en QR kode med en opplevelse, aktivitet, sang, historie m.m. 

Vi opplever at barn synes QR koder er spennende. Hva skjuler dem? Hva skjer nå? Og å få brukt et digitalt verktøy. 

I år er det en voksen som har laget QR koden til ungene. Det er også en mulighet at en gruppe barn kan lage noe til en annen gruppe barn. Det kunne blitt veldig spennende............

Snømannen Kalle var bak QR - kode nr 1

Vi scanner QR - kodene med Ipad. Den har vi koblet opp til projektor via Apple - TV slik at hele gruppa kan følge med på stor skjerm sammen. Vi synes dette er en fin måte å kunne dele opplevelser på, og alle har mulighet til å sesamtidig. 

QR - kodene har vi laget med appen Qrafter Pro på ipad.

Nå har vi kommet et stykke ut i desember. Vi opplever at QR - kode kalenderen fenger barna. Vi benytter den samme kalenderen for 3 - 6 åringene. De er spente på hva som gjemmer seg i QR - koden. Til nå har det kommet julesanger, julefortellinger, juleverkstedaktiviteter, et bilde å undre seg over og bakeoppgave.

Bak QR  - kode nr 9 gjemte det seg en juleverkstedaktivitet

Vi gleder oss til fortsettelsen :-) 

1 kommentar:

 1. Takk for det du har gjort for meg { Dr dawn acuna }! Mannen min sluttet å fylle ut skilsmissepapirene etter at jeg kontaktet deg for å hjelpe meg med å stoppe skilsmissen med mannen min, og nå går det mye bedre nå. Som du sa, hele prosessen angående skilsmissen har blitt kansellert og den onde kvinnen som forårsaker problemet i ekteskapet mitt har blitt sendt bort av mannen min, og vi er nå lykkelige sammen, hvis du har problemer med forholdet eller ekteskapet eller andre problemer , kan du sende ham e-post på: ( dawnacuna314@gmail.com ) eller WhatsApp henne ( +2348032246310 ).

  Han spesialiserte seg på følgende trollformler:

  *KJÆRLIGHETSFORMER
  *EKTESKAP
  *PENGESTANKER
  *SKØNNHETSSTAVER
  *RIKDOMSSTAVER
  *SEKSUELL ATTRAKSJONSTÅVELSE
  *HIV-KURER
  *KASINO-STAVER
  *FJERN FORBANNELSESTAVELSER
  *BESKYTTELSESTAVLER
  *LOTTERI
  *LYKKE-STAVER
  *FRUKTILITETSSTAVER

  SvarSlett