fredag 11. desember 2015

VÅR EGEN JULELOTTO

Juleforberedelsene er i gang for fullt, og i den forbindelse tenkte vi om det var mulig å gjøre noe digitalt. Da kom vi til å tenke på om vi ikke kunne lage vår egen julelotto med bilder fra juleforberedelsene i barnehagen.Fredag morgen tok vi kameraet med oss og gikk på julejakt inne i barnehagen. Ungene tok bilder med Ipaden som de tok inn i appen PicCollage. Her valgte de et ferdig rutenett med 6 ruter. De valgte bilder som de ønsket å bruke, skrev ut og laminerte. Og da hadde de sine egenproduserte julelotto som kunne spilles som vanlig brettspill.

Husk å skrive ut 2 eksemplarer av hver kollasje slik at det blir både spillebrett og brikker. Vi anbefaler at en bruker et ekstra ark bak brikkene slik at bildene ikke vises gjennom på baksiden. Da blir det jo ikke spennende.

Det er også mulig å lage dette på PC ved å bruke Picassa billedredigeringsprogram eller et rutenett i Word.

God Adventstid :-)

1 kommentar:

 1. Takk for det du har gjort for meg { Dr dawn acuna }! Mannen min sluttet å fylle ut skilsmissepapirene etter at jeg kontaktet deg for å hjelpe meg med å stoppe skilsmissen med mannen min, og nå går det mye bedre nå. Som du sa, hele prosessen angående skilsmissen har blitt kansellert og den onde kvinnen som forårsaker problemet i ekteskapet mitt har blitt sendt bort av mannen min, og vi er nå lykkelige sammen, hvis du har problemer med forholdet eller ekteskapet eller andre problemer , kan du sende ham e-post på: ( dawnacuna314@gmail.com ) eller WhatsApp henne ( +2348032246310 ).

  Han spesialiserte seg på følgende trollformler:

  *KJÆRLIGHETSFORMER
  *EKTESKAP
  *PENGESTANKER
  *SKØNNHETSSTAVER
  *RIKDOMSSTAVER
  *SEKSUELL ATTRAKSJONSTÅVELSE
  *HIV-KURER
  *KASINO-STAVER
  *FJERN FORBANNELSESTAVELSER
  *BESKYTTELSESTAVLER
  *LOTTERI
  *LYKKE-STAVER
  *FRUKTILITETSSTAVER

  SvarSlett